Profesyonel Vize Danışmanlık Hizmeti

Arzu ederseniz profesyonel Vize Danışmanlık servisimiz ile hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde sizlere yardımcı olabiliriz. Devamı »

Dubai Konsolosluğu, Dubai Vizesi

Dubai vizesi, Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubai seyahatinizin gerçekleşebilmesi için yerine getirilmesi gereken bir prosedürdür. Devamı »

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Pasaport Fotokopisi - Kimlik Fotokopisi - 1 Adet Fotoğraf hazırladıktan sonra info@avrupavizebasvurusu.com*\\\\\\\\\\\'a atmanızla işlemleri başlatırız! Devamı »

Dubai Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Dubai vize işlemlerinizin sorunsuz ve yolunda ilerlemesi halinde 2 iş günü içerisinde alınabilecektir. Devamı »

Dubai Turist Vize

Dubai için alınan vizeler turistik amaçlıdır ve tek girişli olup 29 gün maximum kalışlıdır! Devamı »

Dubai Online Başvuru

Sadece Pasaport Kimlik Ve Resim İle Devamı »

 

Sık sorulan sorular

 

S. Vize başvuru süreci kaç gün sürer?

C) 2 yada 3 Gün Sürmektedir Normal Şartlarda, Daha Önce Giriş Çıkışı Olan Kişilerde Bir Gün Sürmektedir.

S. Başvuru saati var mıdır?

C. Başvurular gün içerisinde 09:00 ile 16:00 saatleri arasında alınmaktadır.16:00’dan sonra yapılacak başvurular ertesi gün işleme alınacaktır.

S. Vizem çıkmadığı takdirde yatırdığım ücret iade edilir mi?

C. Hayır, yatırılan ücret iade edilmez.

S. BAE (Dubai) vizesinin geçerlilik süresi ne kadardır?

C. Dubai vizesi onaylandığı tarihten itibaren 58 gün geçerlidir. Bu süre içinde 29 gün kalış izni vardır.

S. Ödemeyi ne şekilde yapabilirim?

C. Ödemeyi banka havalesi veya Eft Olarak Yapılmaktadır.

S. Vize kalış süremi (29 gün) Dubai’deyken uzatabilir miyim?
C . Vize süresi uzatılamamaktadır. Ülkeden çıkış yapılıp, yeniden vize başvurusu yapılması gerekmektedir.

S. Dubai vizem pasaportuma işlenecek mi?

C. Dubai vizesi elektronik ortamda hazırlanıp bilgisayar sistemine kaydedilmektedir. Vizeniz size mail yoluyla iletildikten sonra bir çıktısını alıp pasaportunuzun arasında muhafaza edebilirsiniz. Dubai ‘ye giriş yapmadan önce pasaport polisine pasaport ve vize evrağınızı beyan ettikten sonra ülkeye giriş yapabilirsiniz.