Dubai Vize

 

 

 

 

Yeşil ve Diplomatik pasaportlar vizeden muaftır ve sadece normal “umumi BORDO pasaportlara” vize uygulanmaktadır.

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar;

Online Vizenizi Almak İçin Başvuru Seçenekleri ;

  • Yukarıdaki belgelerin renkli taramalarını info@dubaivizebasvurusu.com  info@avrupavizehizmetleri.com adresimize mail yoluyla gönderebilirsiniz.
  • (NOT: Eğer tarayıcınız yok ise!
  • Whatsapp Üzerinden Kolay bir şekilde yukarıdaki evrakların resimlerini çekerek gönderebilirsiniz.
  • Online başvuru sekmesinde evraklarınızı Ve gerekli bilgileri yazarak online olarak gönderebilirsiniz.

dubai vize

 

 

DUBAİ VİZESİ  HAKKINDA 

  • Dubai vizeleri vizenin üzerinde yazan,  tarihler arasında geçerli olup bu tarihler arasında giriş yapılıp, giriş yapıldığı tarihden itibaren 29 gün maximum!  kalışlıdır. Genel olarak alınan vize türü Tek giriş çıkışlıdır. Diğer vize türleri için bilgi alabilirsiniz.
  • Turistik Seyahat / İş Seyahatı / Fuar Katılımı Ziyaret amaçları ile vizenizi kullanabilirsiniz.
  • Vize elektronik olup hazır olduğunda Mail adresinize gönderilmektedir.
  • Tarafımızdan alına vize ile istediğiniz hava yolu ayrımı olmadan seyahat edebilirsiniz.
  • 58 gün içersinde pasaport sahibinin Dubai’ye giriş yapmış olması gerekir.
  • Dubai vizeleri tek girişlidir, vizesi onaylanan Pasaport sahibi Dubai’ye 1 kez giriş yapabilir ve giriş yaptığı tarihten itibaren 29 gün kalma hakkına sahip olur.
  • Vize başvurularınızın işlem süreci genel olarak 48 saattir. Fakat çok nadir durumlarda vize işlem süreci 48 saati aşabilmektedir.
  • Örneğin; Pazartesi erken saatte yapılan başvurular “Normal Şartlarda” Salı günü en geç öğlene kadar sonuçlanmakta ve pasaport sahibine mail yoluyla “E-Vize” olarak tarafımızdan gönderilmektedir.
  • Fakat! Dubai Göçmenlik bürosu Cuma günleri resmi tatil olduğundan kapalıdır ve Perşembe günleri yapılan başvurular %50 oranla ya Pazar günü “11:00 ile 17:00 arası” ya da pazartesi sabah saatlerinde sonuçlanır.
  • Vize Servisimiz üzerinden 7/24 Dubai vize başvurusu yapabilirsiniz.
  • 25 Yaş altı bayan yolcular ek soruşturmaya tutulmaktadır Vize başvuruları olumlu yada olumsuz sonuçlanabilmektedir.
  • 18 yaş altındaki çocuklar yanlarında 1.derece aile yakını olmaksızın tek başlarına Dubai’ye yolculuk edememektedirler.
  • Vize ücretlerinin güvenliğe takılması ya da red alması durumunda dahi geri iadesi yoktur.
  • Vize başvurularının onaylanması ya da red edilme hakkı BAE Göçmenlik Ofisi Güvenlik departmanının yetkisindedir. Güvenliğe takılan vizeleriniz ile ilgili ek evraklar tarafımızdan talep edilecek olup, olumlu olumsuz sonuçlandırma  sizlere bilgilendirilecektir.