Profesyonel Vize Danışmanlık Hizmeti

Arzu ederseniz profesyonel Vize Danışmanlık servisimiz ile hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde sizlere yardımcı olabiliriz. Devamı »

Dubai Konsolosluğu, Dubai Vizesi

Dubai vizesi, Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubai seyahatinizin gerçekleşebilmesi için yerine getirilmesi gereken bir prosedürdür. Devamı »

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Pasaport Fotokopisi - Kimlik Fotokopisi - 1 Adet Fotoğraf hazırladıktan sonra info@avrupavizebasvurusu.com*\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'a atmanızla işlemleri başlatırız! Devamı »

Dubai Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Dubai vize işlemlerinizin sorunsuz ve yolunda ilerlemesi halinde 2 iş günü içerisinde alınabilecektir. Devamı »

Dubai Turist Vize

Dubai için alınan vizeler turistik amaçlıdır ve tek girişli olup 29 gün maximum kalışlıdır! Devamı »

Dubai Online Başvuru

Sadece Pasaport Kimlik Ve Resim İle Devamı »

 

Çek Cumh.

cek-cumhuriyeti-vize

 

 

İstanbul Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Yetki Alanı;

Ardahan, Artvin, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Edirne, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Ordu,Rize, Samsun, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Zonguldak

Ankara Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Yukarıda bulunan listenin dışında kalan tüm şehirler vize başvurularını Ankara’ dan yapmak zorundadırlar.

Çek Cumhuriyeti Vize Basvurusu Evrakları

  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Çek Cumhuriyeti Vize Basvuru Evrakları

Çalışan 

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli dilekçe (Aslı)
  • Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış olmalı (Aslı)
  • Şirket ticaret sicil gazetesi (Fotokopisi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
  • Son 6 ay içerisinde işyeri değişikliğiniz varsa eski işyeri SGK işe giriş bildirge (Fotokopisi)
  • Son 3 aylık maaş bordosu (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Ticari vizelerde şirket adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

ŞirketOrtağı 

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli dilekçe (Aslı)
  • Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış olmalı (Aslı)
  • Şirket ticaret sicil gazetesi (Fotokopisi)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Ticari vizelerde şirket adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

Devlet Memurları

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Bağlı olduğu kurum tarafından düzenlenmiş görev ve izin belgesi (Aslı)
  • Kurum görev kimlik kartı (Fotokopisi)
  • Son 6 aylık maaş bordosu (Aslı)
  • Şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • Seyahat detaylarınızı belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

Ev Hanımı

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz  biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Varsa şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)
  • Masraflarını karşılayacak eşine ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Eşi tarafından konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)

Öğrenci

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • 18 yaş altı çocuklar için anne ve baba tarafından son 3 ay içinde noterden verilmiş muvafakatname (Aslı)
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi (Aslı)
  • Varsa şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)
  • Masraflarını karşılayacak anne yada babaya ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Masraflarını karşılayacak kişi tarafından yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)

Emekli

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Emekli olduğu kurum tarafından alınmış emeklilik belgesi (Aslı)
  • Emekli maaşını aldığı banka hesabının son 6 aylık dökümü imzalı kaşeli (Aslı)
  • Şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu veya banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir