Profesyonel Vize Danışmanlık Hizmeti

Arzu ederseniz profesyonel Vize Danışmanlık servisimiz ile hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde sizlere yardımcı olabiliriz. Devamı »

Dubai Konsolosluğu, Dubai Vizesi

Dubai vizesi, Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubai seyahatinizin gerçekleşebilmesi için yerine getirilmesi gereken bir prosedürdür. Devamı »

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Pasaport Fotokopisi - Kimlik Fotokopisi - 1 Adet Fotoğraf hazırladıktan sonra info@avrupavizebasvurusu.com*\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'a atmanızla işlemleri başlatırız! Devamı »

Dubai Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Dubai vize işlemlerinizin sorunsuz ve yolunda ilerlemesi halinde 2 iş günü içerisinde alınabilecektir. Devamı »

Dubai Turist Vize

Dubai için alınan vizeler turistik amaçlıdır ve tek girişli olup 29 gün maximum kalışlıdır! Devamı »

Dubai Online Başvuru

Sadece Pasaport Kimlik Ve Resim İle Devamı »

 

Almanya Vizesi

almanya-vize

İstanbul Almanya Başkonsolosluğu Yetki Alanı;
İstanbul, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova

Ankara Almanya Büyükelçiliği Yetki Alanı ;
Ankara, Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Artvin, Aksaray, Ardahan, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, İçel (Mersin), Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tokat, Trabzon, Tunceli, Ş.Urfa, Van, Yozgat, Zonguldak

İzmir Almanya Başkonsolosluğu Yetki Alanı;
İzmir, Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak

  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Almanya Vize Başvuru Evrakları

Çalışan 

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli dilekçe (Aslı)
  • Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış olmalı (Aslı)
  • Şirket ticaret sicil gazetesi (Fotokopisi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
  • Son 6 ay içerisinde işyeri değişikliğiniz varsa eski işyeri SGK işe giriş bildirge (Fotokopisi)
  • Son 3 aylık maaş bordosu (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Ticari vizelerde şirket adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

ŞirketOrtağı 

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli dilekçe (Aslı)
  • Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış olmalı (Aslı)
  • Şirket ticaret sicil gazetesi (Fotokopisi)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Ticari vizelerde şirket adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

Devlet Memurları

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Bağlı olduğu kurum tarafından düzenlenmiş görev ve izin belgesi (Aslı)
  • Kurum görev kimlik kartı (Fotokopisi)
  • Son 6 aylık maaş bordosu (Aslı)
  • Şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • Seyahat detaylarınızı belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

Ev Hanımı

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz  biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Varsa şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)
  • Masraflarını karşılayacak eşine ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Eşi tarafından konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)

Öğrenci

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • 18 yaş altı çocuklar için anne ve baba tarafından son 3 ay içinde noterden verilmiş muvafakatname (Aslı)
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi (Aslı)
  • Varsa şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)
  • Masraflarını karşılayacak anne yada babaya ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Masraflarını karşılayacak kişi tarafından yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)

Emekli

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biyometrik resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Emekli olduğu kurum tarafından alınmış emeklilik belgesi (Aslı)
  • Emekli maaşını aldığı banka hesabının son 6 aylık dökümü imzalı kaşeli (Aslı)
  • Şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı dilekçe (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu veya banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir